Trainer Van Hanegem denkt aan stoppen

UTRECHT. De scheidsrechters in de eredivisie zitten trainer Willem van Hanegem zo dwars, dat hij eraan denkt op te stappen bij FC Utrecht. De coach is van mening dat de arbiters hem `zoeken` en daardoor zijn elftal duperen. ”Als ze mij willen krenken, mag dat. Maar dan moeten ze mij pakken en niet mijn elftal.” Van Hanegem zei gisteravond in het tv-programma Namen en Rugnummers van RTV Utrecht dat hij met de gedachte speelt te vertrekken. ”Ik zit wel eens te denken: moet je er gewoon niet mee stoppen? Dit is niet leuk meer. Onrecht kan ik niet billijken en ik heb dit gevoel nu al een aantal wedstrijden.” Van Hanegem zei dat hij bij meerdere incidenten naar de voorzitter zal stappen om zijn ontslag in te dienen. ”Dat klinkt misschien vreemd, maar het is echt geen grap.” (ANP)