Sneeuwstormen in Afghanistan

Sneeuwstormen in Afghanistan HERAT. Afghaanse vluchtelingen ontvangen dekens bij het uitdelen van hulpgoederen in Herat. Bijna duizend mensen in Afghanistan zijn overleden door de zware sneeuwstormen en hevige kou tijdens de strengste winter in Afghanistan van de afgelopen dertig jaar. Meer dan 130.000 dieren zijn gestorven en honderden huizen zijn vernietigd en beschadigd door de hevige sneeuwval. Foto AFP / Reza Shirmohammadi Afghan refugees receive blankets during relief distribution in Herat on February 18, 2008. Nearly 1,000 people have died in heavy snowstorms and severe cold during the harshest winter to hit Afghanistan in 30 years, the disaster authority said. More 130,000 livestock have also died and hundreds of homes destroyed or damaged by the heavy snowfalls, an official at the National Disaster Management Authorities said. AFP PHOTO/Reza Shirmohammadi AFP