op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Voorverkiezigen in de Amerikaanse staten Washington, Wisconsin en Hawaii In Pakistan worden de stemmen geteld van de parlementsverkiezingen Presidentsverkiezingen Armenië Bush bezoekt Rwanda en Ghana Israëlisch premier Olmert ontmoet Palestijnse president Abbas Vier duels in de eerste knock-outronde van de Champions League Voogdijzaak Britney Spears voor de rechter.

Films op nrcnext.nl

Bioscoopagenda

Welke film draait wanneer en waar? Zoek in de bioscoopagenda op de film die je wilt zien, of zoek op ‘plaats’ en kijk welke films er in je stad draaien. Op de site kun je de recensies van de nieuwste films en trailers zien, zodat je weet wat je absoluut moet zien.

Bekijk de bioscoopagenda via nrcnext.nl/bioscoopagenda. Recensies vind je via nrcnext.nl/films

Beursgang Ajax

Zondag verscheen het rapport van de onderzoekscommissie die het technische en algemene beleid van Ajax van de afgelopen tien jaar onderzocht. Er was veel kritiek op de beursgang van de club in 1998, die te weinig opgeleverd zou hebben. De commissie adviseert de beursnotering te beëindigen. Maar hoe ontwikkelde de koers zich in de afgelopen tien jaar? En welke gebeurtenissen hadden daar invloed op?

Bekijk een graphic met de koers van het aandeel Ajax van de afgelopen tien jaar en de belangrijkste gebeurtenissen via nrcnext.nl/links

Weer een Wilders-film?

Televisiemakers Vincent van der Lem en Ersin Kiris, maakten een film over de drijfveren van Kamerlid Geert Wilders: De Tegenfilm. Een promo staat nu al online, de film verschijnt morgen op de site mtnl.nl en op YouTube.

Laat je toch nog een béétje verrassen en bekijk vast een promo van De Tegenfilm in de Surprise me!-button. Klik onderaan op het rode bolletje met het uitroepteken.

Vandaag in de weblogs

Blog Erica Verdegaal

„Huiseigenaren zet je schap. De WOZ-beschikking komt er weer aan. In de aanstaande WOZ-beschikking staat de waarde van je huis per 1 januari 2007. Die waarde kan leiden tot wel vier soorten belastingen of heffingen. Ten eerste de Onroerende Zaak Belasting (OZB) die je gemeente van je vraagt. Hoe hoger je WOZ-waarde hoe hoger je OZB.”

Lees hoe de WOZ je op kosten kan jagen via nrcnext.nl/geldblog