met andere woorden

met andere woorden „Dit nooit weer. Iedereen die de film Hotel Rwanda heeft gezien, moet dat gedacht hebben”, schrijft Ueli Kaufmann, eerstejaarsstudent aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Hotel Rwanda gaat over de genocide van ’94. „Hetzelfde kan gebeuren in het Kenia van nu”, zegt Kaufmann. Vandaar zijn remake van de filmposter van Hotel Rwanda. Let op de fotostroken: de kleding van de hoofdpersonen verschilt van kleur, maar „de boodschap is gelijk”, aldus Kaufmann. De poster is de twintigste aflevering van de rubriek ‘Met andere woorden’. In deze rubriek zijn meningen gegoten in originele vormen als een chatsessie of een rebus. Creaties graag sturen naar opinext@nrc.nl

„Dit nooit weer. Iedereen die de film Hotel Rwanda heeft gezien, moet dat gedacht hebben”, schrijft Ueli Kaufmann, eerstejaarsstudent aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten.

Hotel Rwanda gaat over de genocide van ’94. „Hetzelfde kan gebeuren in het Kenia van nu”, zegt Kaufmann. Vandaar zijn remake van de filmposter van Hotel Rwanda. Let op de fotostroken: de kleding van de hoofdpersonen verschilt van kleur, maar „de boodschap is gelijk”, aldus Kaufmann.

De poster is de twintigste aflevering van de rubriek ‘Met andere woorden’. In deze rubriek zijn meningen gegoten in originele vormen als een chatsessie of een rebus.

Creaties graag sturen naar opinext@nrc.nl