4 Overnachten

B&B ‘La Belle Meuse’ in Well

Logeeradres zoeken

www.bedandbreakfast.nl

Zin in een paar dagen er tussenuit in een 18de eeuws huisje in het oude centrum van Gouda? Met zijn tweeën kun je voor zestig euro terecht in ‘Het Pandje’. Eerdere Duitse, Franse en Nederlandse gasten beoordeelden hun verblijf daar met een 8,9. Of rust je liever uit op het platteland? Bijvoorbeeld op boerderij De Kienstee in Schoondijke, Zeeland. Twee personen: tussen de 65 en 70 euro. Voor wie een nachtje, weekendje of nog wat langer weg wil, is www.bedandbreakfast.nl een zeer informatieve site. Maar liefst 2.230 Nederlandse B&B’s zijn erop verzameld, van goedkoop tot zeer luxe. ‘La Belle Meuse’ in het Limburgse Well is onlangs nog uitgeroepen tot beste B&B van 2008’. Voor de echte liefhebber: ook te koop staande B&B’s zijn op de site te bekijken. In het huidige aanbod kost de goedkoopste (een voormalige pastoriewoning in Zeeland) 399.000 euro. (OV)

Met bijdragen van Viola Lindner, Hanneke Rietberg, Janet van der Vaart en Oscar Vermeer