2 kijken

Lunchbox van minmin

Fotoblogs

www.fotolog.com

Op Fotolog wordt niet geblogd, maar geflogd. Want beelden zeggen zoveel meer, nietwaar? Elke dag worden er zo’n 45.000 foto’s geüpload vanuit alle hoeken van de wereld. De Japanse ‘minmin’ zet bijna dagelijks een foto van de ‘obento’ (lunchbox) die ze voor haar dochter maakt online. Smakelijk en Japans esthetisch verantwoord. Dagelijks het uitzicht vanuit een atelier in Oost-Groningen bekijken? Zoek op ‘esway’. Erg melig is ‘foppe de haan’ met gefotoshopte beelden waarin altijd een blik Euroshopper-bier en twee besnorde types terug te vinden zijn. Er zijn ook groepen, als clouds en budddha, waar ieder lid een foto kan uploaden. Lid worden is makkelijk en gratis, tenzij je meerdere foto’s per dag wil plaatsen, dan betaal je vijf dollar per maand. Zoals bij elke community kun je vrienden maken, je profiel aanpassen en krabbels op gastenboeken achterlaten. (JvdV)