1 Uit eten met Iens

La Mancha

Almere, Grote Markt 75Telefoon (036) 534 08 81Keuken open 12.00-22.00 uurGemiddelde prijs drie gangen à la carte 22,00 euroCategorie: Uit eten zonder poespas

In de buurman van Bordeaux & De Tijd staan op de zeer uitgebreide kaart alleen huisgemaakte Spaanse specialiteiten van chef-kok Marlon Vera-Velez. Leuke, spontane bediening, die je een ongedwongen gezellige avond bezorgen. De huisrosé van La Mancha is een echte aanrader en over de prijs en de presentatie is men zeer te spreken. Er wordt gefluisterd dat er een nieuwe, nog uitgebreidere kaart aankomt...

Uitstekend | De beste tapas ooit gegeten in Nederland. Super lekkere gamba’s in knoflookolie, heerlijke aioli en super goede tapenades. Lekker gedronken en prima prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader voor wie relaxt en niet duur een lekker avondje uit eten wil. (17-01-2008 R. S. te Leeuwarden)

Uitstekend | We komen hier zeer regelmatig en gaan iedere keer weer voldaan naar huis. Erg vriendelijke bediening, goed eten. De patatas bravas en de gamba’s in knoflookboter zijn bij ons niet aan te slepen. (17-07-2007 H. V. te Almere)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl