tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Holland Sport Ned.3, 20.25-21.30 Matthijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong ontvangen vandaag in hun sportshow Holland Sport bondscoach van het Nederlands Elftal, Marco van Basten. Verder komen onder meer de vaste onderdelen zoals de kennisquiz Petje op Petje af en het Holland Sport Museum voorbij.

Holland SportNed.3, 20.25-21.30

Matthijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong ontvangen vandaag in hun sportshow Holland Sport bondscoach van het Nederlands Elftal, Marco van Basten. Verder komen onder meer de vaste onderdelen zoals de kennisquiz Petje op Petje af en het Holland Sport Museum voorbij.

Gedeelde kinderenNed.2, 22.50-23.40u.

In Nederland leven honderdduizenden kinderen die de gevolgen voelen van de scheiding van hun ouders. Jelle (12) en Abe (8) zijn na de scheiding van hun ouders toegewezen aan hun moeder. Maar hun vader en zijn nieuwe vrouw leggen zich niet neer bij de beslissing van de rechter.