tv film

tv film Wedding Crashers (David Dobkin, 2005) SBS6, 20.30-22.30u. Vince Vaughn en Owen Wilson ‘crashen’ huwelijken om vrouwen op te pikken. Het eerste half uur van de film is door het cynisme en de politiek incorrecte acties van de helden nog wel te genieten, maar vervolgens moeten de twee een lesje leren: echte liefde bestaat. Serial noceurs The wedding Crashers 2005 RŽal : David Dobkin Isla Fischer Collection Christophel

Wedding Crashers(David Dobkin, 2005)SBS6, 20.30-22.30u.

Vince Vaughn en Owen Wilson ‘crashen’ huwelijken om vrouwen op te pikken. Het eerste half uur van de film is door het cynisme en de politiek incorrecte acties van de helden nog wel te genieten, maar vervolgens moeten de twee een lesje leren: echte liefde bestaat.

Trois couleurs: bleu(Krzysztof Kieslowski, 1993)Arte, 21.00-22.30

Eerste deel van Kieslowski’s trilogie over de principes van de Franse Revolutie – vrijheid, gelijkheid en broederschap – beschrijft het rouwproces van een vrouw (Juliette Binoche) die haar man en kind verloren heeft. Later op de avond ook deel twee: blanc.