Overige films

Legends of the Fall (Edward Zwick, 1995, VS). Draak van een familie-epos, gesitueerd in de nadagen van het Wilde Westen. De drie zonen van oud-kolonel Anthony Hopkins, onder wie Brad Pitt, zijn alle drie verliefd op Julia Ormond. RTL8, 20.30-22.50u.

The French Connection II (John Frankenheimer, 1975, VS). Licht teleurstellend vervolg op Oscar-winnende actie-klassieker van William Friedkin uit 1971. Gene Hackman, andermaal de grimmige agent Popeye Doyle, probeert in Marseille narcoticakoning Fernando Rey te pakken te krijgen. BBC1, 0.20-2.15u.

In Gefahr und grösster Not bringt der Mittlweg den Tod (Alexander Kluge & Edgar Reitz, 1974, W-Dui). Politiek panorama volgt de niet altijd samenhangende lotgevallen van twee vrouwen in Frankfurt: een prostituee/dievegge en een Oostduitse geheimagente. ZDF, 0.15-1.40u.