4 Mijmeren

Advies: ga naar de Noorse fjorden

Hongerige koffer

www.hungrysuitcase.com

Zat van de lage temperaturen? Hét moment om na te denken over je vakantiebestemming dit jaar met de Vacation Fun-a-lyzer. Sammy is een joviale en hartelijke koffer die je uitnodigt al je wensen en plannen in te pakken. In vier kamers staan de meest uiteenlopende spullen die je met een klik in Sammy’s gastvrije mond laat verdwijnen. Mijn keuze: een schilderij en een camera. Een dagboek, een Frans kaasje en een hangmat. Sammy bergt ze allemaal goedkeurend in zich op. Het eindoordeel? Ik ben een fijnproever en als ik een tas was, was ik een ‘gift bag’. Verder vertelt Sammy mij dat Europa voor mij de juiste bestemming is. De schilderijen van Michelangelo moet ik gaan zien. De fjorden van Noorwegen zijn ook aan mij besteed en daar komt de aap uit de mouw: dat gaat het beste met touroperator Royal Caribbean, die deze viral maakte. Toch leuk. (CJ)

Met bijdragen van Carola Janssen, Sofie Vanlommel, Annet Strietman en Juliette Vasterman