3 Ontlokken

Socializen via Super Mario

Retro T-shirts

www.retrorush.nl, vanaf 21,90 euro

Films, tv-series, tekenfilms, comics, bekende personen en bandjes uit de jaren tachtig op je T-shirt. Dat slaat aan. In een club of een café komen mensen al wijzend naar je shirt naar je toe. „Hé, Star Wars Darth Vader.” En je hebt meteen een gesprek. „Heb jij ook alle delen gezien?” Of: „Hé, Pac-Man! Dat speelde ik ook altijd.” „Ik ook, hoe goed was jij?” Op de site retrorush.nl kun je shirts bestellen met opdrukken van helden uit je jeugdjaren. Kies uit: de Hulk, X-men, Transformers, Thundercats, G.I. Joe, Miami Vice, Ghostbusters, Rambo, Run DMC, Rick James en ga zo maar door. De bestelde kledingstukken zijn met een paar dagen in huis. De producten zijn niet goedkoop. Voor een T-shirt betaal je al gauw, inclusief verzendkosten, meer dan dertig euro. De kwaliteit is redelijk. De shirts zijn van dunne stof maar de print blijft na een was van 40 graden wel zitten. (JV)