1 Uit eten met Iens

Hemingway’s Cuba Cocktailbar and Music Restaurant

Groningen, Gedempte Kattendiep 23-1, Telefoon (050) 589 34 09Keuken open 17.00-22.00 uurGem. prijs 3 gangen à la carte € 25,00Categorie: Uit eten zonder poespas

Het derde lid van de Viavecchia groep, naast Boccaccio en Cervantes. Waar van deze twee schrijvers vooral het land van herkomst als inspiratiebron dient, is de grote literator zelf het thema in Hemingway’s. Er wordt echt gewerkt met recepten van zijn hand. Op het menu reusachtige reuzenspiesen en veel tapas. Gewoon aanschuiven, geen poespas.

Goed | Broerlief en ik zijn geen visliefhebbers maar de tapasschotel werd op ons verzoek zonder visgerechten geleverd. Fijn dat dit kon. Lekker soepje vooraf, de tapas waren lekker, het was ruim voldoende en de proeverij van toetjes was subliem. (10-12-2007 A. S. te Groningen)

Goed | Heb hier gevulde pompoen gegeten. Vriendin had spinazietaart. Beide erg lekker, goede kaart naast de tapas. Bediening was vriendelijk en prijs-kwaliteitverhouding goed. (22-10-2007 R. van V. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.iens.nl