150 jaar Lourdes

Afgelopen maandag werd in bedevaartsoord Lourdes (Frankrijk) herdacht dat daar in 1858 Maria verscheen. Portretten van pelgrims.

Germaine van Houdt (Belgie, 1928) Mijn hond is verdwenen en ik bid hier dat hij weer terugkomt. Hij is waarschijnlijk meegenomen, het is namelijk een hele mooie rashond. Grim is heel lief. Als hij niet terugkomt hoop ik dat degene die Grim heeft hem goed zal verzorgen. Foto Martin Roemers Frankrijk, Lourdes, 2008 Bezoeker van Bedevaartsoord Lourdes. Pelgrim, Pelgrims, Pelgrimage, Bedevaart, Kerk, Religie, Geloof, Christen, Christelijk, Rooms Katholiek, Rooms-katholiek, Geloven, Mens, Mensen, Portret, Portretten, Man, Vrouw, Europa France, Lourdes, Visitor of pilgrimage Lourdes. Pilgrim, Pilgrims, France, Lourdes, Pilgrimage, Church, Religion, Faith, Christian, Roman Catholic, Catholic, Man, Woman, Portrait, Portraits, People, Europe, EU Frankreich, Lourdes, Besucher von Wallfahrtsort Lourdes. Kirche, Wallfahrer, Wallfahrt, Mensch, Menschen, Mann, Frau, Europa, EU, Pilger, Pilgerfahrt, Religion, Glauben, Katholisch, Portraet, Photo: Martin Roemers Roemers, Martin

Martin Roemers tekst & foto’s

    • Martin Roemers Tekst