Strandjuttenbij Oostkapelle

Strandjuttenbij Oostkapelle KINDEREN Lekker struinen langs het Zeeuwse strand kan zondag 17 februari van 15-17u. Eerst is er in Terra Maris, een verhaal bij de schelpen en daarna gaat iedereen met de jutter naar het strand om van alles te verzamelen. Dinsdag 19 februari is er voor kinderen vanaf 8 jaar een workshop Sprokkelen , waarbij eerst in het bos allerlei materiaal wordt verzameld om daarna olv een museummedewerker een kunstwerk te maken. Woensdag 20 februari van 11-12u en 17-18u wordt de voorstelling Vaders en Eieren gespeeld (vanaf 8 jaar) en donderdag 21 februari houdt Gerard Geuze tussen 14-18u een natuurspreekuur over schelpen en strandvondsten. Natuurmuseum Terra Maris, Duinvlietweg 6, Oostkaplle. Inl www.terramaris.nl

Lekker struinen langs het Zeeuwse strand kan zondag 17 februari van 15-17u. Eerst is er in Terra Maris, een verhaal bij de schelpen en daarna gaat iedereen met de jutter naar het strand om van alles te verzamelen. Dinsdag 19 februari is er voor kinderen vanaf 8 jaar een workshop Sprokkelen , waarbij eerst in het bos allerlei materiaal wordt verzameld om daarna olv een museummedewerker een kunstwerk te maken. Woensdag 20 februari van 11-12u en 17-18u wordt de voorstelling Vaders en Eieren gespeeld (vanaf 8 jaar) en donderdag 21 februari houdt Gerard Geuze tussen 14-18u een natuurspreekuur over schelpen en strandvondsten.

Natuurmuseum Terra Maris, Duinvlietweg 6, Oostkaplle. Inl www.terramaris.nl