Norbert Bisky

Norbert Bisky De expositie Opkomst en Verval refereert aan de tegenstelling tussen het minimalisme en het 'monumentalisme' en ook naar de 'mini mental state examination'. Een gestandaardiseerde meetmethode van de mentale toestand van iemand. Volgens Bisky leven we in een pseudo psychologische en pseudo healthy-tijd, waar hij vraagtekens bij wil zetten. Ook wil tonen dat hij healthy, happy and fine is aan iedereen die op zoek is naar psychologische interpretaties in zijn nieuwe schilderijen. Op het eerste gezicht schotelt hij ons jonge en mooie lichamen voor. Maar zijn lichamen zijn zowel slachtoffer als dader in een illusionair theater. Norbert Bisky t/m 9 mrt Cokkie Snoei Mauritsweg 55, Rotterdam. Do-zo 13-18u Inl 010-4129274

De expositie Opkomst en Verval refereert aan de tegenstelling tussen het minimalisme en het 'monumentalisme' en ook naar de 'mini mental state examination'. Een gestandaardiseerde meetmethode van de mentale toestand van iemand. Volgens Bisky leven we in een pseudo psychologische en pseudo healthy-tijd, waar hij vraagtekens bij wil zetten. Ook wil tonen dat hij healthy, happy and fine is aan iedereen die op zoek is naar psychologische interpretaties in zijn nieuwe schilderijen. Op het eerste gezicht schotelt hij ons jonge en mooie lichamen voor. Maar zijn lichamen zijn zowel slachtoffer als dader in een illusionair theater.

Norbert Bisky t/m 9 mrt Cokkie Snoei Mauritsweg 55, Rotterdam. Do-zo 13-18u Inl 010-4129274