Mijn man is dood

Mijn man is dood Persoonlijker dan Alles nog prachtig kan een cabaretprogramma niet zijn. „En niemand wist dat het wegwaaien zou,” is het eerste liedje dat Mylou Frencken aanheft. Het is een mooi, weemoedig chanson over verlies in het algemeen, met ijle stem gezongen. Frencken, weduwe van de cabaretier Bert Klunder, heeft een voorstelling gemaakt die voornamelijk over haar verlies gaat. Maar ze slaagt er wonderwel in haar privéverhaal een algemene betekenis te geven, teer en licht, zonder loze sentimentaliteit. Met liedjes die haar gevoelens in huiselijke bewoordingen weergeven. Zo bijzonder wordt particulier verdriet zelden tot een programma gemaakt. Tournee t/m 6 maart. Inl. 030-2313416, www.kikproductions.nl Mijn man is dood Persoonlijker dan Alles nog prachtig kan een cabaretprogramma niet zijn. „En niemand wist dat het wegwaaien zou,” is het eerste liedje dat Mylou Frencken aanheft. Het is een mooi, weemoedig chanson over verlies in het algemeen, met ijle stem gezongen. Frencken, weduwe van de cabaretier Bert Klunder, heeft een voorstelling gemaakt die voornamelijk over haar verlies gaat. Maar ze slaagt er wonderwel in haar privéverhaal een algemene betekenis te geven, teer en licht, zonder loze sentimentaliteit. Met liedjes die haar gevoelens in huiselijke bewoordingen weergeven. Zo bijzonder wordt particulier verdriet zelden tot een programma gemaakt. Tournee t/m 6 maart. Inl. 030-2313416, www.kikproductions.nl Set 3 0013 Roos, Govert de

Persoonlijker dan Alles nog prachtig kan een cabaretprogramma niet zijn. „En niemand wist dat het wegwaaien zou,” is het eerste liedje dat Mylou Frencken aanheft. Het is een mooi, weemoedig chanson over verlies in het algemeen, met ijle stem gezongen. Frencken, weduwe van de cabaretier Bert Klunder, heeft een voorstelling gemaakt die voornamelijk over haar verlies gaat. Maar ze slaagt er wonderwel in haar privéverhaal een algemene betekenis te geven, teer en licht, zonder loze sentimentaliteit. Met liedjes die haar gevoelens in huiselijke bewoordingen weergeven. Zo bijzonder wordt particulier verdriet zelden tot een programma gemaakt.

Tournee t/m 6 maart. Inl. 030-2313416, www.kikproductions.nl