Klarinet spelen

Klarinet spelen Zaterdag 16 februari presenteren drie prijswinnaars van het Nationaal Concours Jong Muziektalent 2007 zich in de Noorderkerk. Lucie Horsch (8 jaar, blokfluit, Jeroen van Meyel (13 jaar, cello) en Anna voor de Wind (21 jaar, klarinet treden gezamenlijk op in de jong talent-serie van de Noorderkerkconcerten. Lucie Horsch speelt mmv Gregor Horsch, piano, werken van Van Eyck, J.S. Bach en Hans Keuning. Cellist Jeroen van Meyel brengt mmv Georgina Collington, piano, werken van Eccles en Fauré ten gehore en Anna voor de Wind laat met Annemiek Boot, piano, werk van Brahms en Poulenc horen. Concert 16 febr 14u Noorderkerk, Noordermarkt, Amsterdam. Inl www.noorderkerkconcerten.nl of tel. 020-6203119

Zaterdag 16 februari presenteren drie prijswinnaars van het Nationaal Concours Jong Muziektalent 2007 zich in de Noorderkerk. Lucie Horsch (8 jaar, blokfluit, Jeroen van Meyel (13 jaar, cello) en Anna voor de Wind (21 jaar, klarinet treden gezamenlijk op in de jong talent-serie van de Noorderkerkconcerten. Lucie Horsch speelt mmv Gregor Horsch, piano, werken van Van Eyck, J.S. Bach en Hans Keuning. Cellist Jeroen van Meyel brengt mmv Georgina Collington, piano, werken van Eccles en Fauré ten gehore en Anna voor de Wind laat met Annemiek Boot, piano, werk van Brahms en Poulenc horen.

Concert 16 febr 14u Noorderkerk, Noordermarkt, Amsterdam. Inl www.noorderkerkconcerten.nl of tel. 020-6203119