Klaas Kloosterboer

Klaas Kloosterboer Vaak hangen er objecten of grote clowneske pakken aan plafond en muur. De mens als abstract aanwezige en de handeling als voorbije act staan steeds centraal bij Klaas Kloosterboer. Dat is ook nu weer het geval op zijn expositie Partij-Wederpartij bij galerie van Gelder. Aan de muren in de galerie hangt een assortiment aan gordijnen met kleurige strepen en patronen en in de tweede ruimte blijkt dat er een keuze uit de enorme hoeveelheid stoffen uit de eerste ruimte is gedaan. Kloosterboers thema gaat onmiskenbaar over het maken van keuzen, die we dagelijks en ten opzichte van de mensen om ons heen doen. T/m 9 maart 2008 Galerie van Gelder, Planciusstraat 9, A'dam. Di-za 13-17u30. Inl 020-6277419

Vaak hangen er objecten of grote clowneske pakken aan plafond en muur. De mens als abstract aanwezige en de handeling als voorbije act staan steeds centraal bij Klaas Kloosterboer. Dat is ook nu weer het geval op zijn expositie Partij-Wederpartij bij galerie van Gelder. Aan de muren in de galerie hangt een assortiment aan gordijnen met kleurige strepen en patronen en in de tweede ruimte blijkt dat er een keuze uit de enorme hoeveelheid stoffen uit de eerste ruimte is gedaan. Kloosterboers thema gaat onmiskenbaar over het maken van keuzen, die we dagelijks en ten opzichte van de mensen om ons heen doen.

T/m 9 maart 2008 Galerie van Gelder, Planciusstraat 9, A'dam. Di-za 13-17u30. Inl 020-6277419