Jong Brits talent in Londen

Jong Brits talent in Londen De ambitieuze kleurige soloshow van dit nieuw jong Brits talent maakt je duizelig. Het is een vrolijk tegengif tegen de laatste lootjes van de winter. De glanzende lagen van grote bubbels, ge-airbrushte sterren en blauwe wolkenluchten zijn met behulp van verschillende technieken filosofisch neergezet. Andrew McAttee werd na een kunstopleiding bekend door zijn graffiti. Zijn levensverhaal is inspirerend en voordat hij kunstenaar werd was hij een hardwerkende bouwer. Nu wordt zijn originaliteit gebruikt door Nike, Benson & Hedges en andere reclamecliënten. T/m 8 mrt, Andrew McAttee: Anti-Gravity, Forster Galery, Chapel Place, Rivington Street, Londen EC2, ingang t.o. Rivington Grill www.forstergallery.com

De ambitieuze kleurige soloshow van dit nieuw jong Brits talent maakt je duizelig. Het is een vrolijk tegengif tegen de laatste lootjes van de winter. De glanzende lagen van grote bubbels, ge-airbrushte sterren en blauwe wolkenluchten zijn met behulp van verschillende technieken filosofisch neergezet. Andrew McAttee werd na een kunstopleiding bekend door zijn graffiti. Zijn levensverhaal is inspirerend en voordat hij kunstenaar werd was hij een hardwerkende bouwer. Nu wordt zijn originaliteit gebruikt door Nike, Benson & Hedges en andere reclamecliënten.

T/m 8 mrt, Andrew McAttee: Anti-Gravity, Forster Galery, Chapel Place, Rivington Street, Londen EC2, ingang t.o. Rivington Grill www.forstergallery.com