Hillary Hahn: recital in Eindhoven

Hillary Hahn: recital in Eindhoven De Amerikaanse violiste Hillary Hahn (28), begonnen als wonderkind en uitgegroeid tot ‘America’s best young classical musician’ (Time, 2001), geeft 21 febr een recital in in Eindhoven, haar enige optreden in Nederland dit seizoen. Samen met pianiste Valentina Litsitsa speelt Hahn gevarieerd en deel virtuoos repertoire: De Vioolsonate van César Franck, de Vioolsonate KV 378 van W.A. Mozart, de Sonate voor viool solo nr 5 van Eugène Ysaÿe, de Vioolsonate nr van Charles Ives en de Vioolsonate nr 2 van Johannes Brahms. Recital Hillary Hahn en Valentina Lisitsa: 21 febr 20u15 Muziekcentrum Frist Philips - Eindhoven Airportzaal. Reserveren 040 2442020; bespreekbureau@philipshall.nl of www.muziekcentrum.nl

De Amerikaanse violiste Hillary Hahn (28), begonnen als wonderkind en uitgegroeid tot ‘America’s best young classical musician’ (Time, 2001), geeft 21 febr een recital in in Eindhoven, haar enige optreden in Nederland dit seizoen. Samen met pianiste Valentina Litsitsa speelt Hahn gevarieerd en deel virtuoos repertoire: De Vioolsonate van César Franck, de Vioolsonate KV 378 van W.A. Mozart, de Sonate voor viool solo nr 5 van Eugène Ysaÿe, de Vioolsonate nr van Charles Ives en de Vioolsonate nr 2 van Johannes Brahms.

Recital Hillary Hahn en Valentina Lisitsa: 21 febr 20u15 Muziekcentrum Frist Philips - Eindhoven Airportzaal. Reserveren 040 2442020; bespreekbureau@philipshall.nl of www.muziekcentrum.nl