Frankenstein d'Electrique

Frankenstein d'Electrique Naast zijn andere verdiensten is Ko van den Bosch de beste folderschrijver van Nederlands: „Frankenstein, de horrorklassieker van Mary Shelley, nu bewerkt door Ko van den Bosch. Een angstaanjagende satire op de hypocrisie van de wetenschap, de hypocrisie van de schoonheid en de hypocrisie van de taal. De voorstelling is een hardhandig én humoristisch pleidooi voor eerlijkheid, menselijkheid en liefde. In een tijd van short cuts en fusion, van crossovers en make-overs, lijkt het goed te kijken naar wat waaraan genaaid wordt. Frankenstein: de hele integratieproblematiek binnen één lichaam.” Ola Ma faalani regisseert. T/m 23 febr. Frascati Amsterdam. Tournee t/m 15 mei. Inl 020-6164004 en www.humstu.nl.

Naast zijn andere verdiensten is Ko van den Bosch de beste folderschrijver van Nederlands: „Frankenstein, de horrorklassieker van Mary Shelley, nu bewerkt door Ko van den Bosch. Een angstaanjagende satire op de hypocrisie van de wetenschap, de hypocrisie van de schoonheid en de hypocrisie van de taal. De voorstelling is een hardhandig én humoristisch pleidooi voor eerlijkheid, menselijkheid en liefde. In een tijd van short cuts en fusion, van crossovers en make-overs, lijkt het goed te kijken naar wat waaraan genaaid wordt. Frankenstein: de hele integratieproblematiek binnen één lichaam.” Ola Ma faalani regisseert.

T/m 23 febr. Frascati Amsterdam. Tournee t/m 15 mei. Inl 020-6164004 en www.humstu.nl.