Bezoek van een dame

Bezoek van een dame In Het bezoek van een dame, door theatergroep Els Inc . komt een rijke dame de harmonie op het eiland Gier verstoren. Zij biedt de eilanders één miljard, in ruil voor een mensenoffer. De Zwitser Friedrich Dürrenmatt schreef het stuk om aan te tonen dat niemand de verleiding van het grote geld kan weerstaan. En dat iedereen z’n moraal oprekt als dat zo uitkomt. Regisseur Arie de Mol weet als geen ander hoe je van een leerstuk spannend drama kunt maken. Gitta Fleuren speelt de dame in een groteske stijl. IJzingwekkend consequent voert zij haar wraakplan uit, maar omdat ook deze godin menselijke zwaktes heeft wordt ze toch geen karikatuur. Tournee t/m maart. Inl 010-4731543 en www.elsinc.nl. Bezoek van een Dame Els inc. Duin, Ben van

In Het bezoek van een dame, door theatergroep Els Inc . komt een rijke dame de harmonie op het eiland Gier verstoren. Zij biedt de eilanders één miljard, in ruil voor een mensenoffer. De Zwitser Friedrich Dürrenmatt schreef het stuk om aan te tonen dat niemand de verleiding van het grote geld kan weerstaan. En dat iedereen z’n moraal oprekt als dat zo uitkomt. Regisseur Arie de Mol weet als geen ander hoe je van een leerstuk spannend drama kunt maken.

Gitta Fleuren speelt de dame in een groteske stijl. IJzingwekkend consequent voert zij haar wraakplan uit, maar omdat ook deze godin menselijke zwaktes heeft wordt ze toch geen karikatuur.

Tournee t/m maart. Inl 010-4731543 en www.elsinc.nl.