2 Lopen

Daryl + Coca-Cola light = schoenen

Schoenen van Daryl van Wouw

www.cocacolalight.nl/nightout, va. 59,95 euro (25 procent korting via Coca-Cola light), te koop bij Sacha

De een noemt het branchevervaging, de ander brancheverrijking. Hoe dan ook: het is een feit, iedereen vrijt met iedereen, en vooral modeontwerpers kunnen er wat van. Ze vrijen met auto-ontwerpers, met cosmeticafabrikanten, met mobiele telefonieproducenten, met meubelboeren en botenbouwers en de nieuwste trend is een setje schoenen ontwerpen voor een frisdrankgigant. Streetcouture-ontwerper Daryl van Wouw heeft dit laatste taboe beslecht. Samen met Coca-Cola heeft hij een wonderlijk kind gebaard met party-vibe: schoenen! Maar wat maakt het uit als je eindelijk eens iets voor een zacht prijsje van je favoriete ontwerper kunt kopen? Het zijn een soort sneakers met hoge hakken. In de vaste Coca-Cola kleuren grijs, rood en zwart. Gelimiteerde oplage, dus op=op. (MLi)