1 uit eten met iens

Restaurant Smaeck van Spa

Makkinga, Brink 1Telefoon (0516) 516 810Keuken open 17.30-21.00 uurGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 37,95 euroCategorie: Romantisch dineren

Grote boeketten, perfecte verlichting en een ruime opzet geven dit restaurant een frisse uitstraling. Daarnaast zorgt de open keuken voor een leuke interactie tussen de gasten en Wim Spa met zijn brigade in de keuken. Patricia Spa zet in het restaurant de juiste toon voor een culinair avontuur. De amuses, het hoofdgerecht van reekalf uit de regio en de bijpassende wijnen; alles is in balans.

Uitstekend | Super restaurant. We hebben er meerdere keren gegeten, en het was elke keer voortreffelijk. Ik ben allergisch voor noten, mijn vriend voor smaakversterkers; maar dat is geen probleem voor Wim en Patricia Spa! (10-01-2008 C. S. te Utrecht)

Uitstekend | Helaas wonen wij meer dan 120 km van Makkinga, maar het is de reis meer dan waard. Van de champagne tot de heerlijke Palombini espresso is alles dik voor elkaar. Veel succes daar in het noorden en tot snel! (29-11-2007 R. H. te Almere)

Eet en recenseer mee via www.iens.nl