tv film

Dead Calm (Philip Noyce, 1989) Veronica, 22.30-00.25u. Onevenwichtig maar interessant staaltje psycho-horror. Sensuele griezel Billy Zane zegt schipbreuk te hebben geleden en terroriseert bootje van Nicole Kidman. Haar echtgenoot Sam Neill zwemt er achter aan. Voor de drie Australische sterren betekende film doorbraak in Hollywood.

Dead Calm (Philip Noyce, 1989)Veronica, 22.30-00.25u.

Onevenwichtig maar interessant staaltje psycho-horror. Sensuele griezel Billy Zane zegt schipbreuk te hebben geleden en terroriseert bootje van Nicole Kidman. Haar echtgenoot Sam Neill zwemt er achter aan. Voor de drie Australische sterren betekende film doorbraak in Hollywood.

Sleepless in Seattle(Nora Ephron, 1993)RTL8, 0.30-22.25u.

Overtuigende hommage aan de romantiek van oude Amerikaanse films en betoverende songs. Tom Hanks en Meg Ryan ontdekken tegen wil en dank dat ze voor elkaar bestemd zijn. Film verwijst regelmatig naar klassieker An Affair to Remember.