Bank betaalt Spaans cultureel centrum

Bank betaalt Spaans cultureel centrum Madrid, 14 febr. Musea del Prado, Reina Sofia en het Thyssen-museum hebben er een concurrent bij: gisteren werd in Madrid het nieuwe CaixaForum geopend. Vanaf woensdag worden hier exposities gehouden, films vertoond en concerten gegeven. De Spaanse spaarbank Caxia betaalde 65 miljoen euro het zeven verdiepingen hoge gebouw. Het ontwerp is van Jaques Herzog en Pierre de Meuron. Foto Reuters Bank betaalt Spaans cultureel centrum Madrid, 14 febr. Musea del Prado, Reina Sofia en het Thyssen-museum hebben er een concurrent bij: gisteren werd in Madrid het nieuwe CaixaForum geopend. Vanaf woensdag worden hier exposities gehouden, films vertoond en concerten gegeven. De Spaanse spaarbank Caxia betaalde 65 miljoen euro het zeven verdiepingen hoge gebouw. Het ontwerp is van Jaques Herzog en Pierre de Meuron. Foto Reuters Visitors walk during the opening ceremony of the CaixaForum Madrid building in central Madrid February 13, 2008. REUTERS/Juan Medina (SPAIN) REUTERS