tv nieuws en documentaires

Kaaskoppen & Waterlanders tv nieuws en documentaires Kaaskoppen & Waterlanders Ned.2, 19.25-19.55u. Ernst Daniël Smid gaat, met de Canon van Nederland in de hand, op zoek naar de idealen en drijfveren van mannen en vrouwen die ons land hebben gemaakt. Jan Adriaenszoon Leeghwater en Vincent van Gogh zaten vol ambities, en werden pas na hun dood wereldberoemd.

Kaaskoppen & Waterlanders Ned.2, 19.25-19.55u.

Ernst Daniël Smid gaat, met de Canon van Nederland in de hand, op zoek naar de idealen en drijfveren van mannen en vrouwen die ons land hebben gemaakt. Jan Adriaenszoon Leeghwater en Vincent van Gogh zaten vol ambities, en werden pas na hun dood wereldberoemd.

De smaak van NederlandNed.2, 22.50-23.30u.

Zijn wij Nederlanders te veeleisend? Eten moet niet alleen altijd en overal beschikbaar zijn, maar ook nog lekker, goedkoop, makkelijk te bereiden en duurzaam. Een gesprek met onder anderen de directeur van La Place, hoogleraar smaak Gerrit Smit en Peter Klosse van restaurant De Echoput.