Correcties & aanvullingen

Havel

Bij de bespreking van To the Castle and Back, de memoires van Václav Havel, (8 februari, bijlage Boeken, pagina 17) is een verkeerde prijs vermeld. De juiste prijs (hardback) is 25,99 euro. De paperback verschijnt in mei 2008.

Kalma

In een ‘inzet’ bij het artikel ‘Kamer haalt schouders op over Franse kritiek op beveiliging Hirsi Ali’ (10 februari, pagina 3) is Paul Kalma onvolledig geciteerd. Volledig citaat: „Een Europees fonds voor mensen als Hirsi Ali zou een elegante oplossing zijn. Het probleem is zeer dringend. Elke mogelijkheid moeten we meteen aangrijpen.”

Bedrag

In het artikel ‘Ministeries steken 60 mln euro in sport en derde wereld’ (11 februari, pagina 15) is een verkeerd bedrag vermeld. Het gaat om een investering van 16 miljoen euro in sportprojecten in ontwikkelingslanden.