Wildcard Baghdatis voor tennistoernooi

ROTTERDAM. De derde en laatste wildcard voor het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam is vergeven aan de Cyprioot Marcos Baghdatis, de nummer 17 van de wereldranglijst. Vier tennissers uit de mondiale topvijf zijn vanaf 18 februari actief in Rotterdam. Het zijn de Spanjaard Rafael Nadal, de Serviër Novak Djokovic (winnaar Australian Open), de Rus Nikolai Davidenko en de Spanjaard David Ferrer. Ook de Fransman Jo-Wilfried Tsonga, verliezend finalist van de Australian Open, is van de partij. Raemon Sluiter en Robin Haase vormen de Nederlandse inbreng. Zij ontvingen eerder al een wildcard. Sluiter neemt afscheid in Rotterdam. Hij is in het challenger toernooi van Belgrado al in de eerste ronde uitgeschakeld. Sluiter verloor gisteren van de Fransman Edouard Roger-Vasselin: 4-6 4-6. (ANP)