Overige films

Agent Cody Banks (Harald Zwart, 2003, VS/CDN). Door Nederlander geregisseerd vehikel voor kindsterretjes Frankie Muniz en Hillary Duff. Verlegen nerd Cody Banks (Muniz) wordt gerekruteerd door de CIA en moet de dochter (Duff) van een schuwe, met de vijand heulende biochemicus versieren. RTL7, 20.30-22.20u.

Police Academy 3: Back in Training (Jerry Paris, 1988, VS). Derde aflevering in populaire reeks kluchten over ongeregelde club onhandige agenten. Veronica, 20.30-22.15u.

Buster (David Green, 1988, GB). Charmant maar onhandig mengsel van misdaad, komedie en love story over Buster Edwards, een Londense kruimeldief die in 1963 meedeed aan de Grote Treinroof en tot zijn verbazing uitgroeide tot een der meest gezochte criminelen van het koninkrijk. Innemend debuut van Phil Collins. BBC1, 0.35-2.10u.