op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Het hoger beroep in de zaak van de vermoorde kleuter Jesse Dingemans dient aan het gerechtshof van Den Bosch Bemiddelaar Doekle Terpstra wil voor middernacht een oplossing vinden voor het cao-conflict tussen de politievakbonden en minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken Voorverkiezingen in de VS: inwoners van de staten District of Columbia, Maryland en Virginia maken hun voorkeur voor een presidentskandidaat bekend Uitspraak in de zaak van de vermoorde Pascal Keijzer (16). Twee klanten van deze drugsdealende jongen staan terecht voor het neersteken en overrijden van het slachtoffer.

Lees een eerder verhaal over Pascal uit nrc.next via nrcnext.nl/links

Vandaag in de weblogs

Je eigen serenade

Vandaag en morgen maak je nog kans om je eigen songtekst voor Valentijnsdag door zangers en zangeressen ingezongen te krijgen. De inzendingen stroomden gisteren binnen. „Onze lezers zijn inderdaad de creatieve geesten die het leuk vinden om zelf aan de slag te kunnen”, schrijft chef Hans Nijenhuis op het Nextlog.

Wordt het leuk? Beluister alvast het liedje met onze eigen voorbeeldtekst via nrcnext.nl/nextlog

Gratis spaaradvies

„Met een beetje geluk maakt het lezen van dit stuk je honderd tot duizenden euro’s rijker”, schrijft econoom Erica Verdegaal op haar blog. Met behulp van een nieuwe site bereken je in een paar minuten hoeveel extra spaarrente je jaarlijks kunt krijgen. Verdegaal: „Denk niet dat dit rekenwerk weinig nut heeft.”

Benieuwd naar deze website? Ga naar nrcnext.nl/geldblog

Identiteit op het web

Wie ben ik en wat vind ik mooi, vraagt weblogger Molly Shaw zich af. Ze krijgt zo veel aanbevelingen via sites als Amazon, Last.fm en StumbleUpon dat ze het gevoel heeft geen eigen identiteit en persoonlijke smaak meer te bezitten.

Lees meer over wat aanbevelingen doen met je identiteit op nrc.nl/klaver