Correcties & aanvullingen

Greve

In de column ‘Bos is bang’ van Heleen Mees (8 februari, pag. 7) wordt de advocaat-generaal die de zaak-Ahold behandelt Paul Greve genoemd. Hij heet Peter Greve.

Duidelijke grenzen

In het artikel ‘Stel duidelijke grenzen aan Geert Wilders’ (9 febr., pag. 15) is de naam van een van de auteurs verkeerd gespeld. Hij heet Frank Siddiqui. Verder is de naam van mede-ondertekenaar socioloog Ahmet Talan weggevallen. Tariq Shadid schreef op persoonlijke titel mee aan dit stuk .

Naked Lunch

In de necrologie van Roy Scheider, ‘Overtuigend de ‘gewone’ man’ (11 februari, pag. 9), wordt de regie van de film Naked Lunch toegeschreven aan David Lynch. De film is geregisseerd door David Cronenberg.

MySpace

In het artikel Een platform voor entertainment (11 februari, pagina 18) over MySpace staan twee onjuiste cijfers. Ruim 400.000 mensen hebben een profiel op MySpace Nederland. Dj Tiësto heeft 330.000 ‘vrienden’.