4 overnachten (1)

4 overnachten (1) Slapen op 100 meter hoogte Rotterdam: Euromast. Inl: 010-2411788 & www.euromast.nl Heaven en Stars zijn de toepasselijke namen van de twee (rookvrije) suites op de Euromast. Heaven heeft uitzicht op de Maas en de havens, en Stars – met en suite jacuzzi – is gelegen aan de noordzijde met uitzicht op het centrum. Het allerleukste: van 22.00 tot 10.00 uur heb je via een deur in de suite toegang tot het hoogstgelegen balkon van de stad. De suites kosten 385 euro per nacht, inclusief een fles Laurent Perrier-champagne en een luxe ontbijt. (EvG) Rinie Bleeker Fotografie Bleeker, Rinie

Slapen op 100 meter hoogte

Rotterdam: Euromast. Inl: 010-2411788 & www.euromast.nl

Heaven en Stars zijn de toepasselijke namen van de twee (rookvrije) suites op de Euromast. Heaven heeft uitzicht op de Maas en de havens, en Stars – met en suite jacuzzi – is gelegen aan de noordzijde met uitzicht op het centrum. Het allerleukste: van 22.00 tot 10.00 uur heb je via een deur in de suite toegang tot het hoogstgelegen balkon van de stad. De suites kosten 385 euro per nacht, inclusief een fles Laurent Perrier-champagne en een luxe ontbijt. (EvG)