1 uit eten met iens

De Goedheyd

Utrecht, Hamburgerstraat 17Telefoon (030) 246 84 72Keuken open 17.30-22.00 uur, maandags geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 31,50 euroCategorie: Romantisch dineren

Hier wordt duidelijk getracht de middelmaat te ontstijgen. Wat betreft ambiance lukt dat zeker: het prachtige pand is chic ingericht; meer romantisch dan hip. Alleen jammer dat is geprobeerd zoveel mogelijk tafeltjes in de beperkte ruimte te zetten. De kaart getuigt van vakbekwaamheid en je proeft de versheid van de producten. Over de bediening zijn de meningen verdeeld.

Uitstekend | We hebben ons laten verassen met vijf gangen. Erg lekker; rode linzensoep met coquille en nog iets lekkers met lever. Passend wijnarrangement: top. Goed gezelschap, lekker eten en uitstekende bediening. (22-01-2008 J. S. te Utrecht)

Matig | De aanrader van veel vrienden, maar viel me erg tegen. Het eten was zeer goed, maar van het wijnarrangement weinig gezien. Voor een zeer stevige prijs slechts drie wijntjes gedronken. Daarnaast was de keuken zó snel, dat we na anderhalf uur al drie gangen hadden gekregen. (19-01-2008 M. van den B. te Utrecht)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl