tv film

tv film Troy (Wolfgang Petersen, 2004) SBS6, 20.30-22.30u. Paris overtuigt Helena haar echtgenoot Menelaos te verlaten om met hem mee te gaan naar Troje. Voor Agamemnon is dat het voorwendsel om Troje aan te vallen. Zijn doel: expansie van zijn toch al niet onaanzienlijke rijk. Met Brad Pitt als Achilles, die een echte vrouwenverslinder is geworden. BRAD PITT stars as 'Achilles' in Warner Bros. Pictures' epic action adventure "Troy," also starring Eric Bana and Orlando Bloom. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION. Bailey, Alex

Troy (Wolfgang Petersen, 2004)SBS6, 20.30-22.30u.

Paris overtuigt Helena haar echtgenoot Menelaos te verlaten om met hem mee te gaan naar Troje. Voor Agamemnon is dat het voorwendsel om Troje aan te vallen. Zijn doel: expansie van zijn toch al niet onaanzienlijke rijk. Met Brad Pitt als Achilles, die een echte vrouwenverslinder is geworden.