tv andere aanraders

tv andere aanraders Sense & sensibilty Ned.3, 20.55-21.45u. Een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Jane Austen uit 1795, nu als driedelige miniserie. Volgens Britse recensenten heeft scenarioschrijver Andrew Davies zich duidelijk laten inspireren door de film uit 1995 met Emma Thompson en Kate Winslet. Maar Davies maakte deze verfilming seksueler van toon dan de film en het boek waren. Het verhaal: Elinor Dashwood vertrouwt in de liefde op haar verstand, haar zus Marianne gaat uit van haar gevoel.

Sense & sensibiltyNed.3, 20.55-21.45u.

Een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Jane Austen uit 1795, nu als driedelige miniserie. Volgens Britse recensenten heeft scenarioschrijver Andrew Davies zich duidelijk laten inspireren door de film uit 1995 met Emma Thompson en Kate Winslet. Maar Davies maakte deze verfilming seksueler van toon dan de film en het boek waren. Het verhaal: Elinor Dashwood vertrouwt in de liefde op haar verstand, haar zus Marianne gaat uit van haar gevoel.