Brand teistert Londense markt

Brand teistert Londense markt Londen. Brandweermannen blijven blussen boven Camden Market op zondagochtend. De avond ervoor brak er een grote brand uit in het trendy uitgaansgebied in de Engelse hoofdstad. Door de hevigheid van het vuur moesten de omliggende bars en clubs worden geëvacueerd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Het duurde zes uur voordat de vlammenzee onder controle was. Foto AFP Firefighters continue to douse buildings early February 10, 2008 following a serious fire that engulfed Camden Market in London. The city's trendy Camden Market was tackling on February 10, 2008 the wreckage of a major fire, which ripped through the famous visitor attraction. One hundred firefighters tackled the blaze, which broke out late February 9, 2008, forcing police to evacuate bars and clubs packed with as the flames engulfed market storage areas and shops. The blaze, which broke out around 7:00 pm as the north London area swelled with partygoers, took six hours to bring under control. There were no reports of any injuries. AFP PHOTO / BEN STANSALL AFP