1 uit eten met iens

Le zinc... et les autres

Amsterdam, Prinsengracht 999Telefoon (020) 622 90 44Keuken open 17.30-23.00, zondags gesloten, lunch op afspraakGem. prijs 3-gangen à la carte € 40,00 Categorie: Romantisch dineren

Dit gerenoveerde pakhuis aan de gracht is klassiek ingericht, zonder ouderwets te worden. De bediening heeft kennis van zaken en vertelt telkens opnieuw over de houten tafel in het midden, met daarop wijnen en Franse kazen. De gerechten zijn wat aan de prijs, maar ook van zeer hoog niveau. Ze zijn het bewijs dat eten gelukkig kan maken.Uitstekend | We hebben hier met vier personen gegeten. Top! Het eten, de wijnen, de bediening het paste heel goed bij elkaar. Redelijk aan de prijs maar dan krijg je ook wat. (15-01-2008 J. S. te Bovenkarspel)

Uitstekend | Uitzonderlijk goede bediening, een kundig wijnadvies – wel zijn veel wijnen erg jong – en fantastisch eten. Wie de porties hier ontoereikend vindt heeft blijkbaar een probleem want je wordt ruim bedeeld. Value for money. (03-12-2008 E. W. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl