Things We Lost in the Fire

Things We Lost in the Fire In haar Amerikaanse debuut Things We Lost in the Fire schuwt de Deense regisseuse Susanne Bier de grote emoties niet. Benicio del Toro speelt Jerry, een junk die na de dood van zijn vriend Brian, in huis wordt genomen door diens weduwe Audrey (Hale Berry) Heel precies getuigt van de film van de bijna destructieve zwaartekracht die de twee karakters in een baan om elkaar houdt. Ook dat is een element dat de film zo verfrissend maakt: de personages zijn niet per se goed en nobel. Onder alle misère zit een schaamteloos, onmodieus optimisme. Accepteer het goede, zijn bijna de laatste woorden van de film, verstopt in een bos bloemen. Things We Lost in the Fire. Regie: Susanne Bier. Met: Halle Berry, Benicio del Toro. In: 9 bioscopen. scene uit de film Things We Lost in the Fire (2007) FOTO: UPI Harper Burke (Alexis Llewellyn, left), is comforted by her late father?s best friend Jerry Sunborne (Benicio Del Toro, right) in ?Things We Lost in the Fire.? DreamWorks Pictures Presents A Neal Street Production ?Things We Lost in the Fire? starring Halle Berry, Benicio del Toro, David Duchovny, Omar Benson Miller, Alison Lohman and John Carroll Lynch. The film is directed by Susanne Bier and written by Allan Loeb. The producers are Sam Mendes and Sam Mercer. The executive producers are Pippa Harris and Allan Loeb. This film is being distributed by Paramount Pictures and has been rated R for drug content and language. Gregory, Doane

In haar Amerikaanse debuut Things We Lost in the Fire schuwt de Deense regisseuse Susanne Bier de grote emoties niet. Benicio del Toro speelt Jerry, een junk die na de dood van zijn vriend Brian, in huis wordt genomen door diens weduwe Audrey (Hale Berry) Heel precies getuigt van de film van de bijna destructieve zwaartekracht die de twee karakters in een baan om elkaar houdt. Ook dat is een element dat de film zo verfrissend maakt: de personages zijn niet per se goed en nobel. Onder alle misère zit een schaamteloos, onmodieus optimisme. Accepteer het goede, zijn bijna de laatste woorden van de film, verstopt in een bos bloemen.

Things We Lost in the Fire. Regie: Susanne Bier. Met: Halle Berry, Benicio del Toro. In: 9 bioscopen.