Sweeney Todd

Sweeney Todd De hoofdrolspelers Johnny Depp en Helena Bonham Carter kunnen niet echt zingen en dat is een probleem in Tim Burton film naar de succesvolle musical Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street van Stephen Sondheim. Musicalliefhebbers komen daarom niet helemaal aan hun trekken, ook omdat de toneelversie met ongeveer een uur is ingekort. Maar de fans van Burton en Depp zullen de bioscoop vermoedelijk tevreden verlaten; de film speelt zich af in de hypergestileerde fantasiewereld, met de nodige horrorelementen, die al hun gezamenlijke films sinds Edward Scissorhands kenmerken. Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street. Regie: Tim Burton. Met Johnny Depp, Helena Bonham Carter. In 34 bioscopen. scene uit de film Sweeney Todd : the Demon Barber of Fleet Street (2007) FOTO: Warner Bros Johnny Depp Helena Bonham Carter Mountain, Peter

De hoofdrolspelers Johnny Depp en Helena Bonham Carter kunnen niet echt zingen en dat is een probleem in Tim Burton film naar de succesvolle musical Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street van Stephen Sondheim. Musicalliefhebbers komen daarom niet helemaal aan hun trekken, ook omdat de toneelversie met ongeveer een uur is ingekort. Maar de fans van Burton en Depp zullen de bioscoop vermoedelijk tevreden verlaten; de film speelt zich af in de hypergestileerde fantasiewereld, met de nodige horrorelementen, die al hun gezamenlijke films sinds Edward Scissorhands kenmerken.

Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street. Regie: Tim Burton. Met Johnny Depp, Helena Bonham Carter. In 34 bioscopen.