Stanislaw Lewkovicz

Stanislaw Lewkovicz In de Flatland gallery presenteert Stanislaw Lewkowicz zijn solo-expositie met nieuwe litho's en ontwerpen voor werken in de openbare ruimte. Lewkowicz is een kunstenaar die hindernissen overwint. Iedere beperking die aan een techniek wordt gesteld, is voor hem aanleiding nieuwe mogelijkheden aan te boren. Alle vooronderstellingen en vooroordelen die er in de kunst bestaan, worden door hem zowel inhoudelijk als technisch bevochten. Met name in de grafische technieken heeft hij iedere materiaalbeperking aangevallen en dat geldt ook voor maatvoering en inktsoorten. T/m 1 maart Flatland gallery, Lange Nieuwstraat 1, Utrecht. Wo-za 13-17u. Inl www.flatlandgallery.nl

In de Flatland gallery presenteert Stanislaw Lewkowicz zijn solo-expositie met nieuwe litho's en ontwerpen voor werken in de openbare ruimte. Lewkowicz is een kunstenaar die hindernissen overwint. Iedere beperking die aan een techniek wordt gesteld, is voor hem aanleiding nieuwe mogelijkheden aan te boren.

Alle vooronderstellingen en vooroordelen die er in de kunst bestaan, worden door hem zowel inhoudelijk als technisch bevochten. Met name in de grafische technieken heeft hij iedere materiaalbeperking aangevallen en dat geldt ook voor maatvoering en inktsoorten.

T/m 1 maart Flatland gallery, Lange Nieuwstraat 1, Utrecht. Wo-za 13-17u. Inl www.flatlandgallery.nl