Pinokkio

Pinokkio In een vissersdorpje, ergens in Italië, woont Geppetto, een aardige maar beetje aparte houtsnijder. De mensen in het dorp vinden hem ook vreemd maar die weten niet hoe eenzaam hij is en hoe graag hij een zoon wil hebben. Dan zorgt de blauwe fee ervoor dat Geppetto's lievelingspop Pinokkio gaat leven. De fee belooft Pinokkio dat hij een echte jongen van vlees en bloed kan worden als hij zich voorbeeldig en moedig gedraagt. Om een echte jongen te worden gaat Pinokkio op zoek naar zijn hart. Tournee vanaf 12 februari is de familiemusical van studio 100 te zien in 21 verschillende theaters in Nederland. Tickets via 0900-300.5555 of 0900-9203en www.topticketline.nl, info studio 100 op www.studio100.nl

In een vissersdorpje, ergens in Italië, woont Geppetto, een aardige maar beetje aparte houtsnijder. De mensen in het dorp vinden hem ook vreemd maar die weten niet hoe eenzaam hij is en hoe graag hij een zoon wil hebben. Dan zorgt de blauwe fee ervoor dat Geppetto's lievelingspop Pinokkio gaat leven. De fee belooft Pinokkio dat hij een echte jongen van vlees en bloed kan worden als hij zich voorbeeldig en moedig gedraagt. Om een echte jongen te worden gaat Pinokkio op zoek naar zijn hart.

Tournee vanaf 12 februari is de familiemusical van studio 100 te zien in 21 verschillende theaters in Nederland. Tickets via 0900-300.5555 of 0900-9203en www.topticketline.nl, info studio 100 op www.studio100.nl