Paul Bogaers

Paul Bogaers Paul Bogaers is behalve schrijver ook fotograaf. Op de expositie LangsOnderlangs worden thema’s en fragmenten uit zijn boek gecombineerd met een keuze uit het fotografische werk. De assemblagetechnieken van de schrijver Bogaers zijn ook herkenbaar in het werk van de fotograaf Bogaers; hij combineert zijn foto’s op grond van overeenkomsten en verschillen tot beelden die door hun onderlinge samenhang nieuwe associaties en betekenissen oproepen. Bogaers vergelijkt het graag met een kinderspelletje: in het gras liggen en naar de wolken kijken. Altijd is er weer een die lijkt op een olifant of motorfiets. T/m 22 maart Godert Walter Eén Hoog, Oude Ebbingestraat 53, Groningen. Ma 13-18u, di-vr 1-18u, za 10-17u Inl 050-3122523 Bogaers, Paul

Paul Bogaers is behalve schrijver ook fotograaf. Op de expositie LangsOnderlangs worden thema’s en fragmenten uit zijn boek gecombineerd met een keuze uit het fotografische werk. De assemblagetechnieken van de schrijver Bogaers zijn ook herkenbaar in het werk van de fotograaf Bogaers; hij combineert zijn foto’s op grond van overeenkomsten en verschillen tot beelden die door hun onderlinge samenhang nieuwe associaties en betekenissen oproepen. Bogaers vergelijkt het graag met een kinderspelletje: in het gras liggen en naar de wolken kijken. Altijd is er weer een die lijkt op een olifant of motorfiets.

T/m 22 maart Godert Walter Eén Hoog, Oude Ebbingestraat 53, Groningen. Ma 13-18u, di-vr 1-18u, za 10-17u Inl 050-3122523