Ontdekkingstocht in de natuur

Ontdekkingstocht in de natuur KINDEREN Nieuwsgierig wat er allemaal in het bos te vinden is? Bij boerderij Zorgvrij ligt een leuk natuurpad met allerlei informatie over vogels, diersporen en bomen. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met recreatieschap Spaarnwoude een ontdekkingsreis door de natuur. Als echte natuurvorsers gaan kinderen op pad. Voelen aan een boombast en aan de kleine friemelbeestjes in de grond en zoeken naar sporen van een muis of van een vos. Laat je verrassen door de natuur. De excursie is op zondag 10 februari en begint om 11u Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Verzamelen bij Natuurpad Boerderij Zorgvrij, Genieweg 50, Recreatiegebied Spaarnwoude Inl 023 529 0984 en www.ivnzk.nl Nederland - Arnhem - ( Gelderland) -21-12-2007 Knopenboom, illustratie bij verhaal Koos van Zomeren. Foto: Sake Elzinga bomen Elzinga, Sake

Nieuwsgierig wat er allemaal in het bos te vinden is? Bij boerderij Zorgvrij ligt een leuk natuurpad met allerlei informatie over vogels, diersporen en bomen. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met recreatieschap Spaarnwoude een ontdekkingsreis door de natuur. Als echte natuurvorsers gaan kinderen op pad. Voelen aan een boombast en aan de kleine friemelbeestjes in de grond en zoeken naar sporen van een muis of van een vos. Laat je verrassen door de natuur. De excursie is op zondag 10 februari en begint om 11u Aanmelden is niet nodig.

Deelname is gratis. Verzamelen bij Natuurpad Boerderij Zorgvrij, Genieweg 50, Recreatiegebied Spaarnwoude Inl 023 529 0984 en www.ivnzk.nl