Mylou Frencken bezingt haar man

Mylou Frencken bezingt haar man Persoonlijker dan Alles nog prachtig kan een cabaretsolo niet zijn. „En niemand wist dat het wegwaaien zou,” begint Mylou Frencken haar programma, zittend aan de piano waarop ze haar eigen, ijle zang begeleidt. Anderhalf jaar geleden is plotseling haar man (de cabaretier Bert Klunder) overleden, vertelt ze, om dat privéverhaal een algemene betekenis te geven door de tere, licht weemoedige toon van haar praatjes en liedjes. Frencken, ook bekend als meezingende barvrouw in de tv-quiz Het mes op tafel, slaagt er wonderwel in om haar optreden geen moment ongemakkelijk te maken. Zelden is particulier verdriet tot zo'n bijzonder programma gemaakt. Tournee t/m 6 maart. Inl 030-2313416, www.kikproductions.nl

Persoonlijker dan Alles nog prachtig kan een cabaretsolo niet zijn. „En niemand wist dat het wegwaaien zou,” begint Mylou Frencken haar programma, zittend aan de piano waarop ze haar eigen, ijle zang begeleidt. Anderhalf jaar geleden is plotseling haar man (de cabaretier Bert Klunder) overleden, vertelt ze, om dat privéverhaal een algemene betekenis te geven door de tere, licht weemoedige toon van haar praatjes en liedjes. Frencken, ook bekend als meezingende barvrouw in de tv-quiz Het mes op tafel, slaagt er wonderwel in om haar optreden geen moment ongemakkelijk te maken. Zelden is particulier verdriet tot zo'n bijzonder programma gemaakt.

Tournee t/m 6 maart. Inl 030-2313416, www.kikproductions.nl