Mijn zoet madonnaatje

Mijn zoet madonnaatje Op een expositie met handgeschreven brieven en kattenbelletjes van bekende Nederlanders is te lezen hoe bijvoorbeeld. Thorbecke zijn vrouw in een liefdesbrief uit 1848 'mijn zoet madonnaatje' noemt, hoe Jan Pieterszoon Coen in 1612 klaagt over slechte VOC-schepen en hoe Johan van Oldenbarnevelt in 1615 ruziet met prins Maurits. Was getekend is een tijdelijke expositie uit de collecties van het Nationaal Archief en de Koninklijke Bibliotheek met een selectie van handgeschreven teksten van staatslieden, schrijvers, kunstenaars en leden van het koningshuis. T/m 25 mei in de Verdieping van Nederland in (het verbindingsgebied tussen de Kon Bibliotheek en het Nat Archief, Den Haag. Di-9-20u, wo-za 9-17u, za en ma 12-17u

Op een expositie met handgeschreven brieven en kattenbelletjes van bekende Nederlanders is te lezen hoe bijvoorbeeld. Thorbecke zijn vrouw in een liefdesbrief uit 1848 'mijn zoet madonnaatje' noemt, hoe Jan Pieterszoon Coen in 1612 klaagt over slechte VOC-schepen en hoe Johan van Oldenbarnevelt in 1615 ruziet met prins Maurits. Was getekend is een tijdelijke expositie uit de collecties van het Nationaal Archief en de Koninklijke Bibliotheek met een selectie van handgeschreven teksten van staatslieden, schrijvers, kunstenaars en leden van het koningshuis.

T/m 25 mei in de Verdieping van Nederland in (het verbindingsgebied tussen de Kon Bibliotheek en het Nat Archief, Den Haag. Di-9-20u, wo-za 9-17u, za en ma 12-17u