Microbike

Stuur jouw antwoord naar kinderpagina@nrc.nl A man sits on a so-called Microbike, one of the smallest motorbikes in the world, weighing two kilogrammes and not bigger than its drivers' shoes, 31 January 2008 in the eastern town of Leipzig, during a presentation ahead of a motorbike fair running from 01 to 03 February. The Microbike is able to drive at a speed of 20 kilometers per hour. AFP PHOTO DDP/ SEBASTIAN WILLNOW GERMANY OUT AFP

In het Duitse Leipzig werd afgelopen weekeinde dit minimotortje getoond op een beurs voor motoren. Deze microbike is even groot als de schoenen van de bestuurder en weegt slechts twee kilogram. Het is een van de kleinste motoren ter wereld. Alles aan dit motortje werkt. Het kan zelfs echt rijden. Wat denk jij dat de maximum snelheid per uur is dat dit motortje kan bereiken? (foto: AFP/Sebastian Willnow)

Stuur jouw antwoord naar kinderpagina@nrc.nl