Megadeth

Megadeth De jeugd luistert niet meer naar rock, wijzen recente onderzoeken uit. Des te leuker dat de volstrekt achterhaalde, quasi-grimmige en nog steeds bloedjeharde death metal-formatie Megadeth een clubshow geeft voor alle ouwe rockers die zich nog in denim en leer durven te hullen. Metallica-afsplitsing Megadeth draait als vanouds om zanger/gitarist Dave Mustaine en speelt nog even verbeten en strak, al werd het morbide peil van debuutalbum Killing Is My Business… And Business Is Good (1985) nooit meer gehaald. De groep werd in 2003 in een voor driekwart nieuwe bezetting heropgericht en bracht vorig jaar het album United Abominations uit. 14 feb Paradiso,Weteringschans 6-8, Amsterdam.Tel 020 - 6264521 LOS ANGELES - MARCH 8: Musicians Glen Drover (L), Dave Mustaine, Shawn Drover and James Lomenzo pose at a video shoot for Megadeth for the song "A Tout Le Monde (Set Me Free)" on March 8, 2007 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Dave Mustaine;Shawn Drover;Glen Drover;James Lomenzo Getty Images/AFP

De jeugd luistert niet meer naar rock, wijzen recente onderzoeken uit. Des te leuker dat de volstrekt achterhaalde, quasi-grimmige en nog steeds bloedjeharde death metal-formatie Megadeth een clubshow geeft voor alle ouwe rockers die zich nog in denim en leer durven te hullen. Metallica-afsplitsing Megadeth draait als vanouds om zanger/gitarist Dave Mustaine en speelt nog even verbeten en strak, al werd het morbide peil van debuutalbum Killing Is My Business… And Business Is Good (1985) nooit meer gehaald. De groep werd in 2003 in een voor driekwart nieuwe bezetting heropgericht en bracht vorig jaar het album United Abominations uit.

14 feb Paradiso,Weteringschans 6-8, Amsterdam.Tel 020 - 6264521