Mahler: Gerhaher en Herreweghe

Mahler: Gerhaher en Herreweghe Christian Gerhaher, een van de belangrijkste baritons van deze tijd, zingt de Rückert-Lieder van Gustav Mahler bij het Orchestre des Champs-Elysées, in 1991 door Philippe Herreweghe opgericht voor het stijlgetrouw uitvoeren van repertoire van Haydn tot en met Mahler. Ook Bruckner valt in die periode, van hem dirigeert Herreweghe, ooit begonnen in de ‘authentieke’ uitvoeringspraktijk van oude muziek, de Vijfde symfonie. Het concert in de Rode Doos van Vredenburg Leidsche Rijn, is het enige in Nederland en wordt nog gevolgd door twee uitvoeringen in Parijs en Brussel. Orchestre des Champs-Elysées: 16 febr 20u30 Vredenburg Leidsche Rijn, J.C. Verthorenpad 100, Utrecht. Reserveren 030-2314544

Christian Gerhaher, een van de belangrijkste baritons van deze tijd, zingt de Rückert-Lieder van Gustav Mahler bij het Orchestre des Champs-Elysées, in 1991 door Philippe Herreweghe opgericht voor het stijlgetrouw uitvoeren van repertoire van Haydn tot en met Mahler. Ook Bruckner valt in die periode, van hem dirigeert Herreweghe, ooit begonnen in de ‘authentieke’ uitvoeringspraktijk van oude muziek, de Vijfde symfonie. Het concert in de Rode Doos van Vredenburg Leidsche Rijn, is het enige in Nederland en wordt nog gevolgd door twee uitvoeringen in Parijs en Brussel.

Orchestre des Champs-Elysées: 16 febr 20u30 Vredenburg Leidsche Rijn, J.C. Verthorenpad 100, Utrecht. Reserveren 030-2314544